Laddar

Bris Badhandduk

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Tunn och snabbtorkande badhandduk med små rutor i mönstret.
Generöst härligt mått, ca 90x150 cm

Artnr: 770
1195 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning

Som en bris på vattenytan, en lätt krusning, så känns strukturen i vår nya serie Bris.

Badhandduken är vävd i 100 % lin. Tunn och snabbtorkande med små rutor i mönstret.  Vacker tillsammans med handduken som ett set i badrummet. Badhandduken är också en utmärkt följeslagare till gymmet, fjällvandringen, i husbilen, på båten etc. då den är lätt, tar liten plats och torkar fort.

Generöst härligt mått, ca 90x150 cm, gör att man även kan använda den som en tunnare pläd. Ju mer den används desto mjukare och härligare känsla ger den. Den får mer struktur och karaktär om den inte manglas. Vävd med oblekt lin i varpen och kulört eller oblekt inslag. Ett upphängningsband i varje långsida.

Lätt att sköta då den bara behöver tvättas i 60 grader och hängas på tork, alltså stryk- och mangelfri. Självklart kan man både mangla och stryka och man föredrar en slätare och mjukare badhandduk.

I serien Bris finns även en matchande Handduk.

Designade och tillverkade i vår fabrik i Växbo, småskaligt och hållbart, precis som vi vill ha det!

Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med