Laddar

Bubbel Badhandduk

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
En våffelvävd dröm att svepa om sig efter duschen!
Absorberar bra och torkar fort.
Artnr: 870
1195 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Bubbel är den badhandduk som funnits längst i vårt sortiment. Det var också en av de första stryk- och mangelfria produkterna vi lanserade.

Vi ville göra en badhandduk i hellinne, som alternativ till frottéhanddukar i bomull. Linne är det perfekta materialet till en handduk. Det finns ingen naturfiber som absorberar fukt så bra som lin och den torkar snabbt.

Bubbel är vävd i ett våffelmönster som ökar absorptionsförmågan än mer. Att kombinera dessa två, lin och våffelbindning, till en badhandduk var en gammal dröm som kunde förverkligas på Växbo Lin 2005.

Stort generöst mått som gör den lämpad att svepa runt sig efter badet. Bubbel är tunn, tar liten plats och eftersom den torkar snabbt är den perfekt inte bara hemma utan på stranden, i badhuset eller på resan. I bastun känns den sval mot huden och dess formgivning gör den till ett smycke var du än väljer att använda den.

Ju mer den används desto mjukare och härligare känsla ger den. Den får mer bubbeleffekt och karaktär om den inte manglas. Vävd med oblekt lin i varpen och kulört eller oblekt inslag. Ett upphängningsband i varje kortsida.

Lätt att sköta då den bara behöver tvättas i 60 grader och hängas på tork, alltså stryk- och mangelfri. Självklart kan man både mangla och stryka och man föredrar en slätare och mjukare handduk.

I serien Bubbel finns även en matchande Handduk.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med