Laddar

Presentset med bricka

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Genuint och genomtänkt i köket med linnehandduk, disktrasa och frukostbricka i fin kombination.
Artnr: pi03
595 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Med detta set utrustar du köket med våra storsäljande Linnehandduken Bubbel, vår disktrasa samt en fin liten frukostbricka. Snygg kombination av vardagsföremål som tål både ögats och handens slitage. Våra set är också en fin present. Vi kombinerar en handduk, en liten bricka och disktrasa med en gemensam banderoll.

Bubbel är en underbar linnehandduk vävd i ett våffelmönster som ger en härligt skön kvalitet för huden. Bubbel är stryk- och mangelfri, har en mycket god uppsugningsförmåga och är en riktigt härlig ”släng” i köket.

Disktrasan är vår mest populära produkt, utnämnd till ”Bäst i Test” av ICA Kuriren.

Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En disktrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. Disktrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Den torkar snabbt och börjar därför aldrig lukta surt och det gror heller inte bakterier i den.

Innan första användning och när det behövs maskintvättas linnet i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen. Linet kommer från naturen, så när det gjort sitt läggs det på komposten.

Den lilla brickan har tryck i vårt populära mönster Rutig Strandråg. Perfekt till frukost eller fika då den har en liten och lämplig storlek på 27x20 cm.

Brickorna är tillverkade i Sverige av björkfaner och tål maskindisk i 95 grader. Allt linne är vävt och sytt av oss i Växbo, Hälsingland, Sverige.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med