Laddar

Presentset med skärbräda

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Utrusta ditt kök med ett set användbara bruksföremål i form av linnehandduk, disktrasa och serveringsbricka.
Artnr: pi04
670 sek / 595 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Med detta set utrustar du köket med våra storsäljande Linnehandduken Bubbel, vår disktrasa samt en användbar serveringsbräda. Snygg kombination av vardagsföremål som tål både ögats och handens slitage. Våra set är också en fin present. Vi kombinerar en handduk, en liten bricka och disktrasa med en gemensam banderoll.

Bubbel är en underbar linnehandduk vävd i ett våffelmönster som ger en härligt skön kvalitet för huden. Bubbel är stryk- och mangelfri, har en mycket god uppsugningsförmåga och är en riktigt härlig ”släng” i köket.

Disktrasan är vår mest populära produkt, utnämnd till ”Bäst i Test” av ICA Kuriren.

Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En disktrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. Disktrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Den torkar snabbt och börjar därför aldrig lukta surt och det gror heller inte bakterier i den.

Innan första användning och när det behövs maskintvättas linnet i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen. Linet kommer från naturen, så när det gjort sitt läggs det på komposten.

Serveringsbrädan har ett tryck i vårt populära mönster Rutig Strandråg. Fin att använda som serveringsbricka för plockmat, ostar, bröd m.m. Storlek 40x17 cm.

Brickorna är tillverkade i Sverige av MDF med Melaminyta. Värmetåliga upp till130 grader. Ej maskindisk. Allt linne är vävt och sytt i vår fabrik i Växbo, Hälsingland, Sverige.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med