Laddar
14

Presentset Till Badet Storm cerise/bordeaux

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Den perfekta presenten, en vacker och hållbar gåva som visar omtanke om miljön och ger glädje i vardagen under många år framöver.
Artnr: p880-78-93-8
3255 sek / 2795 sek
3255 sek

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 3255 sek OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Skickas inom:  1-4 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Den perfekta presenten, en vacker och hållbar gåva som visar omtanke om miljön och ger glädje i vardagen under många år framöver. Ett fint presentset i 100% lin bestående av 2 st badhanddukar, 2 st handdukar samt en matchande torkmatta. Vävt och sytt av oss i Hälsingland. Linne suger upp fukt bra och torkar snabbt, därför passar det så bra med badhanddukar och handdukar i lin. Dessutom är de tunna och tar liten plats. Dessa egenskaper gör dem perfekta oavsett om du är hemma, ska till stranden, badhuset eller ut och resa. I bastun känns de svala mot huden och dess formgivning gör dem till ett smycke vart du än väljer att använda dem. Till ett värde av 3255 SEK
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: -2