Laddar

Till Köket Lilla Storm

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Vardagsglädje med två linneklassiker, handduk och disktrasa till köket.
Artnr: k88
415 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Med våra set ”Till Köket” bestående av linnehandduken Lilla Storm och vår disktrasa utrustar du ditt kök med två riktiga klassiker som du kommer att ha stor nytta av under lång tid.

Lilla Storm är lillasystern i serien och är egentligen designad för badrummet med en passande Handduk och Badhandduk till. Vi har dock märkt att den även passar utmärkt i köket som en extra liten ”släng”. Med sin vågiga struktur är den härlig att torka händerna med, ta grytor med etc och kan då med fördel kombineras med någon av våra glashanddukar för att ha ett fint set i köket.

Disktrasan är vår mest populära produkt, utnämnd till ”Bäst i Test” av ICA Kuriren.

Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En disktrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. Disktrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Den torkar snabbt och börjar därför aldrig lukta surt och det gror heller inte bakterier i den.

Innan första användning och när det behövs maskintvättas linnet i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen. Linet kommer från naturen, så när det gjort sitt läggs det på komposten.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med