Laddar

Presentset Till Badet Bris

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Den perfekta presenten till brudparet bestående av 2 st badhanddukar och 2 st handdukar i serien Bris samt en matchande Torkmatta. Alla produkter är i 100% lin, designade och tillverkade i vår fabrik i Växbo, småskaligt och hållbart, precis som vi vill ha det!

Artnr: p770
3255 sek / 2795 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning

Den perfekta presenten, en vacker och hållbar gåva som visar omtanke om miljön och ger glädje i vardagen under många år framöver. 

Som en bris på vattenytan, en lätt krusning, så känns strukturen i vår nya serie Bris.

Hand- & badhandduken är vävd i 100 % lin. Tunn och snabbtorkande med små rutor i mönstret.  Vackra tillsammans som ett set i badrummet. Badhandduken är också en utmärkt följeslagare till gymmet, fjällvandringen, i husbilen, på båten etc. då den är lätt, tar liten plats och torkar fort.

Badhandduken har ett generöst mått, ca 90x150 cm, gör att man även kan använda den som en tunnare pläd. Ju mer den används desto mjukare och härligare känsla ger den. Den får mer struktur och karaktär om den inte manglas. Vävd med oblekt lin i varpen och kulört eller oblekt inslag. Ett upphängningsband i varje långsida.

Torkmattan är tänkt att användas på golvet i badrummet för att stå på när man kliver ur duschen, torka det blöta golvet med och sedan hängas upp i väntan på nästa gång. Torkmattan är en blandning av en skurtrasa, badrumsmatta och golvhandduk.

Produkterna är lätta att sköta då de bara behöver tvättas i 60 grader och hängas på tork, alltså stryk- och mangelfria. Självklart kan man både mangla och stryka och man föredrar slätare och mjukare linne.

Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med