Laddar
5

Presentset Vardagslyx Storm

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Ett härligt set bestående av badhandduk och handduk samt tvättlapp till ansiktet i 100% lin

Artnr: p880-78-98-1
1639 sek / 1550 sek
1550 sek

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 1550 sek OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Skickas inom:  1-4 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Ett fint presentset i 100% lin bestående av 1 st badhandduk, 1 st handduk samt en matchande tvättlapp till ansiktet. Vävt och sytt av oss i Hälsingland.

Den perfekta presenten, en vacker och hållbar gåva som visar omtanke om miljön och ger glädje i vardagen under många år framöver.

Bad- och handduken i mönstret Storm får en härlig vågig yta efter tvätt och med den roliga detaljen av olika nyanser på rät- och avigsida. Vita ränder på rätsidan och gyllenfärgade ränder på avigsidan. 

Tvättlappen i samma färgställning hjälper dig att effektivt ta bort all makeup på ansikte och ögon. Tvättlappen ger dig samtidigt en mild micropeelande effekt och efterlämnar huden ren med fin lyster.

Alla tre produkter är lätta att sköta då de bara behöver tvättas i 60 grader och hängas på tork.

Innan du använder produkterna för första gången ska de tvättas i maskin på 60° för att de ska bli mjuka och absorberande.

Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Passar bra tillsammans med