Laddar

Tvättlapp till ansiktet

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Tvättlapp i 100% lin som hjälper dig att ta bort all makeup på ansikte och ögon samtidigt som den ger en lätt exfoliering.
Artnr: 98-1
149 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Skickas inom:  7-10 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Denna tvättlapp till ansiktet är vävd i 100% lin. Den hjälper dig att effektivt ta bort all makeup på ansikte och ögon. Tvättlappen ger dig samtidigt en mild micropeelande effekt och efterlämnar huden ren med fin lyster.

Tvättlappen torkar snabbt och är lätt att tvätta vilket gör den till ett hygieniskt alternativ. Tvättlappen stelnar när den torkar men får nytt liv så fort den kommer i kontakt med vatten.

Så här används den:

Fukta tvättlappen väl i ljummet vatten och tvätta av din rengöringsprodukt. Skölj sedan av tvättlappen väl med vatten och eventuellt lite mild tvål och häng på tork till nästa gång.

Tvätta tvättlappen i maskin på 60° alternativt koka på spisen i en kastrull med vatten och tvättmedel ca 1 gång/vecka vid daglig användning. Torktumla ej.  Linet kommer från naturen, så när trasan gjort sitt läggs den på komposten.

Innan du använder trasan för första gången ska den tvättas i maskin på 60° för att den ska bli mjuk och absorberande.

Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: -5