Laddar

Till Köket Bubbel

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Vardagsglädje med två linneklassiker, handduk och disktrasa till köket.
Artnr: k87
440 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Med våra set ”Till Köket” bestående av linnehandduken Bubbel och vår disktrasa utrustar du ditt kök med två riktiga klassiker som du kommer att ha stor nytta av under lång tid.

Bubbel är en underbar linnehandduk vävd i ett våffelmönster som ger en härligt skön kvalitet för huden. Bubbel är stryk- och mangelfri, har en mycket god uppsugningsförmåga och är en riktigt härlig ”släng” i köket.

Disktrasan är vår mest populära produkt, utnämnd till ”Bäst i Test” av ICA Kuriren.

Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En disktrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. Disktrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Den torkar snabbt och börjar därför aldrig lukta surt och det gror heller inte bakterier i den.

Innan första användning och när det behövs maskintvättas linnet i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen. Linet kommer från naturen, så när det gjort sitt läggs det på komposten.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med