Laddar

Presentset till köket Bubbel, Sara

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Den perfekta kombinationen till köket: Kökshandduk, Glashandduk och disktrasa, allt i lin. hållbart och vackert!
Artnr: pi87-85-22
990 sek / 895 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Den perfekta kombinationen till köket: Kökshandduk, Glashandduk och disktrasa, allt i lin. hållbart och vackert!

Med detta set är du utrustad med det nödvändiga i linneväg i köket. Den perfekta presenten till studenten eller ungdomen som får sitt första egna boende.

Presentset till köket består av Bubbel handduk, Glashandduk Sara samt disktrasa. Denna kombination ger dig en riktigt bra ”släng” i form av Bubbel med våfflig struktur som passar fint till att torka händerna, hålla grytor m.m. Vår Glashandduk Sara är en glashandduk för köket med stor linnekänsla. En linnehandduk luddar inte, suger snabbt upp vatten och torkar sedan fort. Det gör att den är perfekt att torka glas med. Disktrasan är vår mest populära produkt, utnämnd till ”Bäst i Test” av ICA Kuriren.

Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En disktrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. Disktrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Den torkar snabbt och börjar därför aldrig lukta surt och det gror heller inte bakterier i den.

Innan första användning och när det behövs maskintvättas linnet i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen. Linet kommer från naturen, så när det gjort sitt läggs det på komposten.

2 st Handdukar 50x70cm och disktrasa 33x33cm.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med