Laddar

Till Köket Sara

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Vardagsglädje med två linneklassiker, handduk och disktrasa till köket.
Artnr: k85
520 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Med våra set ”Till Köket” bestående av Glashandduken Sara och vår disktrasa utrustar du ditt kök med två riktiga klassiker som du kommer att ha stor nytta av under lång tid.

Sara är en glashandduk för köket med stor linnekänsla. En linnehandduk suger snabbt upp vatten och torkar sedan fort. Det gör att den är perfekt att torka glas med. Glashandduken Sara är det första mönster som vår designer Ingela Berntsson designade när Växbo Lin startade. Inspirationen kommer från alla de gamla linnehanddukar här i Hälsingland som vävdes till just detta ändamål och med anspråkslösa ränder i vardera ände som enda mönster.

Disktrasan är vår mest populära produkt, utnämnd till ”Bäst i Test” av ICA Kuriren.

Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En disktrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. Disktrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Den torkar snabbt och börjar därför aldrig lukta surt och det gror heller inte bakterier i den.

Innan första användning och när det behövs maskintvättas linnet i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen. Linet kommer från naturen, så när det gjort sitt läggs det på komposten.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med