Laddar

Presentset Till Badet Storm

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Den perfekta presenten, en vacker och hållbar gåva som visar omtanke om miljön och ger glädje i vardagen under många år framöver.
Artnr: p880
3255 sek / 2795 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Ett fint presentset i 100% lin bestående av 2 st badhanddukar, 2 st handdukar samt en matchande torkmatta. Vävt och sytt av oss i Hälsingland.

Den perfekta presenten, en vacker och hållbar gåva som visar omtanke om miljön och ger glädje i vardagen under många år framöver.

Här är Badhandduken med en härlig vågig yta och med den roliga detaljen av olika färger på rät- och avigsida.

När den tvättats bildas vågor som skapar mönster och funktion. Den suger snabbt upp fukt, torkar fort och är lätt att ha med överallt.

Lätt att sköta då den bara behöver tvättas i 60 grader och hängas på tork, alltså stryk- och mangelfri. Självklart kan man både mangla och stryka och man föredrar en slätare och mjukare handduk.

Torkmattan är tänkt att användas på golvet i badrummet för att stå på när man kliver ur duschen, torka det blöta golvet med och sedan hängas upp i väntan på nästa gång.

Det passar ypperligt med lin i en sådan produkt tack vare att lin absorberar fukt bra och torkar snabbt.

Torkmattan är en blandning av en skurtrasa, badrumsmatta och golvhandduk.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med