Laddar

Presentset Till Badet Bubbel

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Den perfekta presenten, en vacker och hållbar gåva som visar omtanke om miljön och ger glädje i vardagen under många år framöver.
Artnr: p870
3255 sek / 2795 sek

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Välj Färg:
Skickas inom: 
Produktbeskrivning
Ett fint presentset i 100% lin bestående av 2 st badhanddukar och 2 st handdukar i serien Bubbel samt en matchande torkmatta. Vävt och sytt av oss i Hälsingland.

Den perfekta presenten, en vacker och hållbar gåva som visar omtanke om miljön och ger glädje i vardagen under många år framöver.

Bubbel är den badhandduk som funnits längst i vårt sortiment. Det var också en av de första stryk- och mangelfria produkterna vi lanserade.

Vi ville göra en badhandduk i hellinne, som alternativ till frottéhanddukar i bomull. Linne är det perfekta materialet till en handduk. Det finns ingen fiber som absorberar fukt så bra som lin och den torkar snabbt.

Bubbel är vävd i ett våffelmönster som ökar absorptionsförmågan än mer.

Stort generöst mått som gör den lämpad att svepa runt sig efter badet. Bubbel är tunn, tar liten plats och eftersom den torkar snabbt är den perfekt inte bara hemma utan på stranden, i badhuset eller på resan. I bastun känns den sval mot huden och dess formgivning gör den till ett smycke var du än väljer att använda den.

Ju mer den används desto mjukare och härligare känsla ger den. Den får mer bubbeleffekt och karaktär om den inte manglas. Vävd med oblekt lin i varpen och kulört eller oblekt inslag. Ett upphängningsband i varje kortsida.

Lätt att sköta då den bara behöver tvättas i 60 grader och hängas på tork, alltså stryk- och mangelfri. Självklart kan man både mangla och stryka och man föredrar en slätare och mjukare handduk.

Torkmattan är tänkt att användas på golvet i badrummet för att stå på när man kliver ur duschen, torka det blöta golvet med och sedan hängas upp i väntan på nästa gång.

Det passar ypperligt med lin i en sådan produkt tack vare att lin absorberar fukt bra och torkar snabbt.

Torkmattan är en blandning av en skurtrasa, badrumsmatta och golvhandduk.
Specifikationer
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Passar bra tillsammans med